tavleliden.blogg.se

Drömmer, tänker, planerar

Publicerad 2017-09-05 08:52:00 i Allmänt,

Vi har ju ett väldigt mysigt lantställe där jag vuxit upp som liten.. Men man kan inte låta bli att tänka tanken att bygga nytt. En storstuga och små sovstugor i anslutning till storstugan. Varför inte börja bygga en sovstuga precis vid vattnet?! Vore något. Vem vet.. Vi har ju turen att vår mark är ett LIS-område vilket innebär att det är undantaget från strandskyddet. Alltså kan vi bygga PRECIS vid vattnet. Tänk att få lägga sig i loftet och titta ut över en spegelblank sjö. Liv i harmoni.
 
Har två favoriter just nu...
 
Baseco. Loft ger extra sovplats. Fönster och tackhöjd mot sjön. 
 
 
Jörnträhus, som för övrigt har otroligt många bra och genomtänkta större fritidshus. En riktigt het kandidat till "storstugan". Och så erbjuder de även latteflashus med loft, takhöjd och fina fönster i många vädersträck. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela