tavleliden.blogg.se

Så svårt

Publicerad 2017-09-20 16:32:45 i Allmänt,

Hur svårt kan det vara att hitta ett skåp (ist för det röda plåtskåpet) som känns rätt och säljs till ett rimligt pris. Plåtskåpet som står där idag har bara hamnat där pga platsbrist. Hmm.. Efter fyra år i huset känns det verkligen som hemma, men man kommer nog aldrig komma helt i mål.


På fest

Publicerad 2017-09-13 12:50:54 i Allmänt,

Sam fick äran att vara med på bröllop här om helgen. Satt nöjd i några minuter i alla fall :) 


Hösten är här och man hinner inte riktigt det man vill. Små korta stunder får man tillfälle att vila, då gäller det att ta chansen.

Drömmer, tänker, planerar

Publicerad 2017-09-05 08:52:00 i Allmänt,

Vi har ju ett väldigt mysigt lantställe där jag vuxit upp som liten.. Men man kan inte låta bli att tänka tanken att bygga nytt. En storstuga och små sovstugor i anslutning till storstugan. Varför inte börja bygga en sovstuga precis vid vattnet?! Vore något. Vem vet.. Vi har ju turen att vår mark är ett LIS-område vilket innebär att det är undantaget från strandskyddet. Alltså kan vi bygga PRECIS vid vattnet. Tänk att få lägga sig i loftet och titta ut över en spegelblank sjö. Liv i harmoni.
 
Har två favoriter just nu...
 
Baseco. Loft ger extra sovplats. Fönster och tackhöjd mot sjön. 
 
 
Jörnträhus, som för övrigt har otroligt många bra och genomtänkta större fritidshus. En riktigt het kandidat till "storstugan". Och så erbjuder de även latteflashus med loft, takhöjd och fina fönster i många vädersträck. 
 
 
 

Bäst för mig

Publicerad 2017-09-04 16:21:55 i Allmänt,

Efter en fin helg i Sundsvall med goda vänner är man lagom mör och fylld med ny energi på samma gång. 

Är less på håret så bokade frisörtid där frisören själv får bestämma vad som blir "bäst för mig".. Ska bli ytterst spännande!

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela