tavleliden.blogg.se

Underbara helg

Publicerad 2017-05-22 07:41:54 i Allmänt,

Jack som har haft två hyfsat turbulenta veckor med lite två-års-trots har under helgen varit på strålande humör. Visst några "nej" har man såklart fått höra men inte ett endaste trotsutbrott. Han är fortsatt väldigt go med lillebror och har peppar peppar inte en endaste gång visat ngt som helst agg eller liknande mot den lilla "konkurrenten". Vädret har varit på vår sida och vi har grävt i våra gropar, lekt i lekparken, grillat och tittat på kosläpp.. Desstom har vi haft energi till att vara vakna efter barnens läggning och har kunnat mysa i soffan till Homeland och tända ljus. Snart är midnattssolen hör, gäller p passa på med levande ljus.

Nu har vi (Markus) snart grävt båda hjulspåren. Så nu är det dags att fylla med bärlager och stenmjöl. Vi kan konstatera att vi har typ 30 cm djup i matjord för gräsmattan. Sannolikt därför vi sluppit tjälskador som del flesta verkar drabbats av. 

Läggning på Triangelgatan. Pappa läser. Jack njuter. Mamma myser och ammar om vart annat. Det är så härligt nu när Jack kan koncentrera sig genom hela böcker. Han ska prompt läsa tre böcker vid varje läggning.. läggningen tar typ en timma innan han somnar. Längsta laget men just nu känner vi ingen stress. Till hösten efter semestern ska vi försöka ta lite omtag på läggningsrutinerna. 2018 kanske båda barnen sover i sina rum. Fram tills dess myser vi alla fyra ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela