tavleliden.blogg.se

Spännande..

Publicerad 2017-05-02 19:57:38 i Allmänt,

Vi har sjukstuga här hemma. Lagom vid bf+1. Macke är sjuk. Smärta i magen som eskalerade under dagen så att han tillslut fick lov att åka hem från jobbet (något som verkligen skvallrar om hur ont han måste haft, arbetsmyran jobbar alltid  i ur och skur annars).. Jack verkar ej må 100% han heller. Han hade förvisso haft en bra dag på förskolan men väl hemma var han inte sitt vanliga jag. Trött, och grinig. Inget passade. Även om han tack och lov iaf hade god aptit vid middagen..  Nu får vi hålla tummarna att förlossningen inte sätter igång i natt och att alla vaknar upp friska i morgon. 

Helt plötsligt var det bara ett ställe som gällde för Jack.. Djup koncentrerad när han "knackar på det lilla röda huset"..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela