tavleliden.blogg.se

SNART

Publicerad 2017-05-29 08:08:07 i Allmänt,

Är det dags att göra klart inför sommarens semester. Vilket innebär SHOPPING! Inte mig emot. Vi behöver köpa camping bord, stolar och solstolar... Vidare ska vi lämna in husbilen för installation av en takomnterad AC till bodelen..Sen tror jag vi har det mesta. Idag åker jag med lilla pojken till polisen för att göra pass och om någon vecka när uppfarten är färdig kan vi hämta hem vår pärla. Vi har inte döpt henne ännu men vi tror det blir sulesmuz. På tal om namn så har lillkillen fått sina namn nu :) 

Bjuder på lite bilder från i fjol på pärlan. I år kommer vi åka och stanna i Tyskland på vägen ner. Vi har sett ut ett lekland (Playmobil world) för mindre barn utanför Nürnberg. Är vi trötta efter allt körande så stannar vi två dagar innan vi åker vidare genom Österrike till Kroatien. I Kroatien blir det ett långstopp och där kommer vi även möta upp Jacks farmor, farfar, hans faster + kusiner. Sedan åker vi vidare och stannar i Italien några dager för att tillslut köra upp genom Tyskland i lugn och ro. 

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2017-05-30 20:07:41

Tyckte Jack var så jättefint namn. Får man fråga vad den nya killen har fått för namn? Kanske kan inspirera en själv inför nästa barn :)

Svar: Tack så mkt :) Jacks lillebror har fått namnet Sam. Båda namnen föll oss i samaken då de är enkla att uttala/stava och funkar internationellt :)
Madeleine & Markus bygger slott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela