tavleliden.blogg.se

Påväg till stranden? TIPS!

Publicerad 2017-06-18 08:56:36 i Allmänt,

Jag har klickat hem lite "bra att ha"-grejer inför husbilssemestern. Bland annat två solsängar och en solstol som fungerar som en "dra-maten-väska" (ni vet en sånadär väska som gamla gummor brukar ha när de handlar mat). Man kan lasta stolen med alla strandgrejer som ska med.. Typ kylväska, sittdynor, handdukar, badmadrass, parasoll, etc. Stolen orkar bära 120 kg. När man bor på camping kan det vara en liten bit att gå för att komma till stranden och då är det perfekt att packa ihop alla saker i stolen och sedan rulla ner allt tillstranden.  SMART! TIPS!

Det är spännande att packa husbilen för långsemester för första gången. Nu är ALLT som ska med packat, förutom en Algot-IKEA-barnstol och barnvagnen. Vi kan konstatera att vi med råge rymmer allt vi vill ha med! Kläder, blöjor, etc. har vi gott om plats för inne i bodelen.  Har även köpt ett par stora badlakan i bomull som tar noll plats i relation till vadde hade gjort om de var i frotté. Hittade dem på rea 50% på lagerhouse. Nu är det bara att tvätta alla kläder som ska med sen är vi redo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela