tavleliden.blogg.se

Lillebror & storebror

Publicerad 2017-05-10 13:40:00 i Allmänt,

Lillebror är supersnäll & nöjd på dagarna. Sen har han en liten magknipperiod från middagstid till midnatt. Sover helt OK på natten men vill äta ungefär varannnan timma hela natten. Efter amning somnar han om fort. Peppar peppar.. Vi får väl se hur länge matshetsen på natten håller i sig eller om det bara är nu för att driva igång amningen..

Jack verkar acceptera lillebror och hjärtat smälter när han spontant klappar på lillebror, eller pratar med honom.. Jack har endast vid ett par tillfällen blivit ledsen och velat "konkurrera" ut lillebror för mer uppmärksamhet när lillebror varit ledsen.. Amningshormonerna gör ju att det skär extra i hjärtat när det händer.. Att få syskon är ju en gåva men även en omställning för alla i familjen. Jack hade feber hela dagen igår men är frisk idag.. Vi får hoppas lillebror klarar sig från feber. Verkar det ju vara en lidrig variant tack och lov..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela