tavleliden.blogg.se

Fyra i hjärter

Publicerad 2017-05-09 11:08:00 i Allmänt,

Nu är lillebror snart 4 dagar gammal. Jack är en nyfiken storebror. Han fick leka av sig på förskolan igår och vaknade såklart upp med feber idag stackaren. Så nu är vi hela familjen i mysmode här hemma. 
 
Som inbiten dokumentationsnörd så kommer jag självklart skriva en förlossningsberättelse. Men innan jag har tagit mig tiden kan ni få en favorit i repis. Jacks förlossningsberättelse hittar ni här. Graviditeterna har varit väldigt lika, men förlossningarna var som dag och natt. 
 
Båda barnen sover.. Vi har sysselsatt oss med att beställa leklådesand, matjord och bärlager för husbilsuppfarten som vi kommer gräva upp vid sidan av carporten. Gräsarmeringen ser ut som bilden nedan. Husbilen bor ju egenligen på en annan adess, men det känns bra att göra en "ordentlig" uppfart så vi slipper stå på vägen och skymma för trafiken när den är hemma mellan resorna i sommar.. Känns viktigt med tanke på alla 100-tals barn som bor på vårt område. Men herre vad material det går åt. Flera flera säckar bärlager och en hel pall med sten... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela