tavleliden.blogg.se

Händelserikt

Publicerad 2017-03-06 18:45:49 i Allmänt,

Varenda ledig sekund har varit planerad och uppbokad den senaste tiden. Förra veckan gick jag och Macke om varandra typ varje kväll. Helgerna som varit har bjudit på massor av trevligheter med nära och kära. Överraskningsmiddag åt en nära vän, mellomiddagar, stugmys i stugan och födelsedagsfirande här hemma med släkten. Markus har fyllt år och jacke fick lite födelsekalas även han eftersom vi kommande helg (när han egentligen fyller år) ska iväg på kusinens kalas. 

Briotåg i mängder, brandbil och duplo gjorde firandet en succé! I morse bockstavligen sprang han upp för att få leka med sina nya leksaker innan det bar av till förskolan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela