tavleliden.blogg.se

Vecka 34

Publicerad 2017-03-18 19:53:06 i Allmänt,

Spjälsängen är på plats och magen är framtung. Alla Jacks gamla minibabykläder är tvättade och ligger redo i tvättstugan. Är tacksam varje dag (haha helt sjukt) över vår tvättstuga som macke propsade på skulle vara stor (eller i alla fall större än vad jag först tänkte). Den är smal, avlång och 8,2 kvm. Det är så skönt att ha gott om plats för tvätt, sängkläder, badlakan, träningskläder, barnkläder och skötbord i ett och samma rum. Toppen! Utöver det så har vi nog kommit fram till två favoritnamn. Meeen det tåls att tänka på. Vi kommer inte bestämma namn innan vi får träffa den lille familjemedlemmen.

Grattis Markus!

Publicerad 2017-03-11 17:15:45 i Allmänt,

Igår fick Markus sin födelsedagspresent av mig. Hade arrangerat den liten hemlig dejt som bestod av stand-up-show av Johan Glans, trerätters på restaurang och sen sååååklart hotellnatt på kära Elite Mimer. Mitt favorithotell i Umeå. Jack fick kvalitetstid med Farmor och Farfar. Och vi fick sovmorgon till 09:20 och hotellfrukost. Underbart att få vila ut lite tillsammans. 


Mitt enda foto från kvällen... Förrätten.

54?!

Publicerad 2017-03-08 20:39:53 i Allmänt,

54 dagar är ju inget! Snart är vi tvåbarnspäron! Har alltid tänkt att jag har tur som har så lätta graviditeter. Men nu börjar det bli tydligt att det inte är så lätt längre.. Trött, trött, trött. Ont, ont, ont.. Bäbisen fixerade sig tidigt (kring v 26-30) och sedan dess så har det gjort galet ont i fogarna "framtill".. Barnmorskan blev lite förvånad att den hade fixerat sig då syskon ofta inte fixerar sig alls alternativt precis i slutet.. Men denna ligger alla fall i startläge... 

Händelserikt

Publicerad 2017-03-06 18:45:49 i Allmänt,

Varenda ledig sekund har varit planerad och uppbokad den senaste tiden. Förra veckan gick jag och Macke om varandra typ varje kväll. Helgerna som varit har bjudit på massor av trevligheter med nära och kära. Överraskningsmiddag åt en nära vän, mellomiddagar, stugmys i stugan och födelsedagsfirande här hemma med släkten. Markus har fyllt år och jacke fick lite födelsekalas även han eftersom vi kommande helg (när han egentligen fyller år) ska iväg på kusinens kalas. 

Briotåg i mängder, brandbil och duplo gjorde firandet en succé! I morse bockstavligen sprang han upp för att få leka med sina nya leksaker innan det bar av till förskolan.


Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela