tavleliden.blogg.se

Pengis

Publicerad 2017-06-22 08:33:17 i Allmänt,

Är ute i stugan med kidsen och njuter av den icke-existerande sommarvärmen. Men vackert är det oavsett.. Är så fascinerad av Sams sovrutiner som funnits sedan vi kom hem från BB. Igår var han vaken på kvällen men blev grinig vid 23. Så jag lade ner honom i spjälsängen och så låg han där tills han somnade av sig själv. Man riktigt såg hur avslappnad han blev så fort jag lade ner honom. Och där sov han tills han ville äta vid 04:30 för att sedan somna om direkt. Är så tacksam för varje natt som går. Vardagen blir roligare om man har energi.. 

Kommentarer

Postat av: Sejon 33

Publicerad 2017-06-27 17:18:28

Så glad och pigg lille SAM ser ut att vara! Hoppas det går bra med båda barnen under er semester!!! Jack har ju redan viss rutin ! ❤️🍀

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela