tavleliden.blogg.se

Magiskt

Publicerad 2017-06-06 19:38:44 i Allmänt,

Kusinerna som är hyffsat jämngamla leker bara bättre och bättre tillsammans. Man kan nästan slappna av korta stunder när se roar sig själva. Sen så är det så klart en fröjd att se de springa, busa, skoja och skratta högt. Vi grillar och njuter i stugan utav att alla "måsten" innan semestern är färdiga. Vi har dessutom tagit fram pärlan från sin vintervila.


Promenad och minst 10 000 steg varje dag är hittills inga problem. Många dagar har jag varit nära 20 000.. Gick i spöregn igår.. Men vågen står vackert stilla. Men men, skönt att gå oavsett.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela