tavleliden.blogg.se

Kluven

Publicerad 2017-06-02 08:11:14 i Allmänt,

Vi är lite kluvna inför semestern. Sam kommer tydligen inte hinna få sitt första vaccin vilket gör att vi överväger att hålla oss till Skandinavien i år. Man är ju inte så sugen på att hamna på sjukhus igen. Sam har ju mest varit hemma och inte alls träffat många under sina första veckor, ändå blev han sjuk. Man får lite respekt. Hmmm.. Vi får se.. Detta är ju charmen med husbil. Vi behöver inte bestämma oss alls, utan kan ta var dag som den kommer. Dessutom så pågår sedan 2016 ett stort mässlingsutbrott i Italien och många andra delar i Europa. I bara Italien har 700 insjuknat och 17 dött i år hittills, majoriteten spädbarn.. Mässlingsvaccinet tar man inte fören barnet är ca 1 år.. Så nästa sommar/semester så kommer det vara tryggt för Sam att följa med på äventyr..


Nu har jag tagit fram mitt aktivitetsarmband igen och gjort en utmaning med mig själv. 10 000 steg varje dag är minimum fram tills den 29 juni. Klarar jag inte det har jag lovat att boka in mig på en speciell träningskurs i höst som jag gärna slipper.. Tycker inte om strikta dieter men med aktivitetsambandet blir man ju automatiskt lite mer medveten kring förbränningen och kost, vilket är en bra bonus. Har för tillfället 7 "mjölkpaket" att bli av med. 7 svåra paket. Är inte en av de lyckligt lottade där gravidkilona rasar bort med amningen. Efter Jack minns jag att jag fick kämpa lite. Men känner ingen panik, samtidigt som det känns bra att göra "något" såsom en aktiv vardag med en promenad per dag (vilket ofta krävs för att komma upp i 10 000 steg). Kan varmt rekommendera Fitbit-klockan med tillhörande app där man enkelt kan hålla koll på förbränning, sömn, aktivitet och kaloriintag (om man vill).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela