tavleliden.blogg.se

Strosa omkring

Publicerad 2017-07-31 09:17:47 i Allmänt,

Varje år sista veckan i juli har vi fotat Jack med hans 2 kusiner från Markus sida. Detta är tredje året och det är så kul att se hur de växer och hur mycket som händer på ett år. Jack är född i mars och Sam i maj, de ser ändå ganska lika ut även om Jack var 2 mån större på sitt första foto. 


Markus har börjat jobba igen men sommaren är inte slut för det. Förhoppningsvis får vi en fin sista sommarmånad här hemma innan höstmyset kommer. Ser faktiskt fram emot vintern och att mysa i märket.

Hemma!

Publicerad 2017-07-25 17:40:48 i Allmänt,

Det blev 28 dagar, över 400 mil och en hel del nya minnen för livet. Allt har gått bra och Jack är en stjärna på att åka husbil. Tyvärr så kom vi hem till ett berg av ogräs och ena pallkragen med jordgubbar har blivit angripen av skadedjur så rubb och stubb inklusive jorden måste slängas.. suck, vi som planterade om kragarna PRECIS inna vi for på semester..

Njuter

Publicerad 2017-07-04 21:24:36 i Allmänt,

Visst är det lite annorlunda att ha semester med två barn, varav ett spädbarn. Men än så länge går det bra. Detta är första gången vi är ute på långfärd mer husbilen som vi spontant köpte i fjol.. Hittills har det bara varit positiva upplevelser, trots vind och rusk. 


Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela