tavleliden.blogg.se

LQ Desgin Brudklänning

Publicerad 2017-01-19 10:33:00 i Allmänt, Vårt vinter- & nyårsbröllop 2016/2017,

Det har efterfrågats lite fler bilder på min brudklänning. Här kommer fler bilder för de som är intresserade :) Jag var gravid i v 24 när vi gifte oss, men klänningen är en vanlig klänning som råkar passa med babykula under. Det var spännande tider månaden innan bröllopet med tanke på att magen exploderade för varje vecka som gick, men det var inga problem. Superskön klänning! Provade massor av klänningar i Sundsvall och Umeå, men hittade denna i Sthlm och föll pladask. Ett av mina livs bästa impulsköp!
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-05-26 23:08:17

Hej, vart är brudklänningen köpt? Märke?? Superfin! Du vill inte sälja??
Mvh Paulina

Svar: Hej! Tack så mkt, helt sjukt bekväm var den också :) Den är tyvärr redan såld. Märket är LQ Design och köpt på Bröllopsbutiken i Sthlm. Om du skriver till mig på fb så kan jag ge dig namnet till personen som köpte den.. hon kanske tänker sälja efter hennes bröllop. Sök på Madeleine Regnér Jonsson så hittar du mig på fb isf.
Madeleine & Markus bygger slott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela