tavleliden.blogg.se

Here comes the sun..

Publicerad 2017-01-03 09:00:00 i Allmänt, Vårt vinter- & nyårsbröllop 2016/2017,

Här kommer några av bilderna från vår käre fotograf. Vi tycker bilderna fångade precis vår känsla för dagen och kvällen. Sprudlande, varm och alldeles underbar.. Att fotas i storm och minusgrader borde inte vara enkelt, men det gick ju bra även om det var kallt och håret överallt. Vi är så obeskrivligt nöjda med dagen, vigseln, kvällen, tolvslaget, ja allt! Nästa bildbomb från bröllopet blir på alla gäster och själva middagen. Men den kommer när vi är hemma från bröllopsresan. 
 
Stort stort stort tack till alla gäster som var med och gjorde kvällen till den bästa någonsin. Extra tack våra kära tärnor, bestman, värdpar, toastmadames, Niklas som fotograferade oss, David som var en ovärdelig hjälpande hand dagen innan och hela kvällen. Vi vill även tacka Emma och Benny som spelade under brudskålen och mingelet. Sist men inte minst tack Nina, Eva och Anna som spelade och sjög våra låtar i kapellet. Vigseln är helt klart ett av de största ögonblicken i mitt/vårt liv.. 
 
Here comes the sun - The Beatles
Something - The Bealtes
Home  - Edward Sharpe and The Magnetic Zeros
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-03 11:32:21

Tack för ett underbart bröllop, och en jätte trevlig kväll, med god mat och dryck. Hoppas ni har det bra, ta hand om er 💕 kram 💕

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-03 16:46:17

Tack för ett underbart bröllop, och en trevlig kväll, med god mat och dryck. Hoppas ni har det bra, ta hand om er 💕 kram 💕

Postat av: Eva

Publicerad 2017-01-07 11:46:51

Vilka underbara bilder på ett fantastiskt vackert brudpar! Stort grattis till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela