tavleliden.blogg.se

Bröllopsresan

Publicerad 2017-01-14 18:54:09 i Allmänt,

Oj oj så bra vi har det! Shopping, standhäng, god mat och trevligt sällskap. Dag tre så träffade vi ett annat par i vår ålder, även de med en son i typ exakt samma ålder som Jack, även de gravida runt v 20, även de i nybyggt hus.. Ja vi hade minnsan mycket gemensamt! Och barnen uppskattade verkligen varandras sällskap. Sån tur man kan ha! Igår hade vi vår sista kväll tillsammans. Den spenderade vi i Maloneras på fin resturang medan barnen sov som små Johnblund i vagnarna bredvid oss. Åker jag hit igen så blir det helt klart att bo i Meloneras. Toppen mat, allt fräscht, nybyggt och suverän shopping! 


Resan har nästan varit för bra. Mulet i 2 dagar men i övrigt stekande sol.. Jacke har älskat semesterlivet.. Och så fick vi en bok av Göteborgarna som Markus inte kunnat slita sig från... Solen skiner och ikväll blir sista middagen ute på Mexikans resturang med Markus svärföräldrar. Vad bra vi har det.. Sånt tur.. Så tacksam!

Tro det eller ej men en dag fick vi en överraskning på hotellet. Vi hade fått paket och fick gå ner till receptionen, helt plötsligt stod mamma och hennes sambo där.. Total chock att de lyckats hålla sin resa hemligt i 9 månader.. inte konstigt man inte fick låna resväskan haha ;) Ju fler, ju roligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela