tavleliden.blogg.se

LQ Desgin Brudklänning

Publicerad 2017-01-19 10:33:00 i Allmänt, Vårt vinter- & nyårsbröllop 2016/2017,

Det har efterfrågats lite fler bilder på min brudklänning. Här kommer fler bilder för de som är intresserade :) Jag var gravid i v 24 när vi gifte oss, men klänningen är en vanlig klänning som råkar passa med babykula under. Det var spännande tider månaden innan bröllopet med tanke på att magen exploderade för varje vecka som gick, men det var inga problem. Superskön klänning! Provade massor av klänningar i Sundsvall och Umeå, men hittade denna i Sthlm och föll pladask. Ett av mina livs bästa impulsköp!
 
 

Bröllopsresan

Publicerad 2017-01-14 18:54:09 i Allmänt,

Oj oj så bra vi har det! Shopping, standhäng, god mat och trevligt sällskap. Dag tre så träffade vi ett annat par i vår ålder, även de med en son i typ exakt samma ålder som Jack, även de gravida runt v 20, även de i nybyggt hus.. Ja vi hade minnsan mycket gemensamt! Och barnen uppskattade verkligen varandras sällskap. Sån tur man kan ha! Igår hade vi vår sista kväll tillsammans. Den spenderade vi i Maloneras på fin resturang medan barnen sov som små Johnblund i vagnarna bredvid oss. Åker jag hit igen så blir det helt klart att bo i Meloneras. Toppen mat, allt fräscht, nybyggt och suverän shopping! 


Resan har nästan varit för bra. Mulet i 2 dagar men i övrigt stekande sol.. Jacke har älskat semesterlivet.. Och så fick vi en bok av Göteborgarna som Markus inte kunnat slita sig från... Solen skiner och ikväll blir sista middagen ute på Mexikans resturang med Markus svärföräldrar. Vad bra vi har det.. Sånt tur.. Så tacksam!

Tro det eller ej men en dag fick vi en överraskning på hotellet. Vi hade fått paket och fick gå ner till receptionen, helt plötsligt stod mamma och hennes sambo där.. Total chock att de lyckats hålla sin resa hemligt i 9 månader.. inte konstigt man inte fick låna resväskan haha ;) Ju fler, ju roligare!

Chillout

Publicerad 2017-01-05 09:07:23 i Allmänt,

Idag ska de vara lite småmulet så då passar vi på att åka till djurparken med Jack. Nu är vi snart helt utvilade. Vi solar, badar, vilar, äter och sitter på balkongen och lyssnar på musik.. Få gånger man är på så en lugn och härlig semester där dagen verkligen tas som den kommer. Helt underbart!


Kan inte sluta titta på min hand.. Tänk... Vi är gifta!!! 

Here comes the sun..

Publicerad 2017-01-03 09:00:00 i Allmänt, Vårt vinter- & nyårsbröllop 2016/2017,

Här kommer några av bilderna från vår käre fotograf. Vi tycker bilderna fångade precis vår känsla för dagen och kvällen. Sprudlande, varm och alldeles underbar.. Att fotas i storm och minusgrader borde inte vara enkelt, men det gick ju bra även om det var kallt och håret överallt. Vi är så obeskrivligt nöjda med dagen, vigseln, kvällen, tolvslaget, ja allt! Nästa bildbomb från bröllopet blir på alla gäster och själva middagen. Men den kommer när vi är hemma från bröllopsresan. 
 
Stort stort stort tack till alla gäster som var med och gjorde kvällen till den bästa någonsin. Extra tack våra kära tärnor, bestman, värdpar, toastmadames, Niklas som fotograferade oss, David som var en ovärdelig hjälpande hand dagen innan och hela kvällen. Vi vill även tacka Emma och Benny som spelade under brudskålen och mingelet. Sist men inte minst tack Nina, Eva och Anna som spelade och sjög våra låtar i kapellet. Vigseln är helt klart ett av de största ögonblicken i mitt/vårt liv.. 
 
Here comes the sun - The Beatles
Something - The Bealtes
Home  - Edward Sharpe and The Magnetic Zeros
 

Man & fru

Publicerad 2017-01-01 20:56:07 i Allmänt,

Kunde aldrig drömma om att det skulle kunna bli såå vackert. För oss helt klart en oförglömlig dag. Utlovar bilder inom kort men tills dess får ni nöja er med en liten teaser.. Vi hann inte somna i natt innan det bar av på bröllopsresa. Men nu är vi här och resan har gått som på räls. Jack satt som ett ljus i sex timmar på flyget. Tacksamt efter ett par intensiva dagar med mkt kärlek och även lite stress.. Här är det strålande sol och alldeles perfekt för vila, återhämtning och lek med Jack.

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela