tavleliden.blogg.se

String

Publicerad 2017-02-25 14:09:48 i Allmänt,

Husets tredje (och sista) stringhylla är på plats. Rummet blev hemtrevligare och framförallt är det extremt praktiskt med både skrivbord och lite extra förvaring. Nu måste vi dock byta ut teakbyrån i sovrummet då den skär sig mot valnötsträt..


Barnrum på G

Publicerad 2017-02-12 13:26:07 i Allmänt,

Det är alltid lite speciellt när gör i ordning ett rum till en ny familjemedlem.. Minns tydligt hur vi monterade Jacks möbler när rutinultraljudet var klart. Är nu snart i v 30 och rum till bäbis 2 börjar få lite fokus från vår sida. Tänk om 1,5 månad börjar det bli dags att göra i ordning och packa den klassiska förlossningsväskan. Ska göra  vad jag kan för att njuta av lugnet och dagarna som är kvar innan livet får en till guldklimp. Nu när vi "tappat" arbetsrummet som vi ALDRIG använde (utöver till förvaring) så fick vi en ursäkt att beställa hem husets tredje stringhylla... Kan lova att lite bilder kommer i veckan, om den levereras så fort det vill säga. Rum22 hade TRE veckor leveranstid, men sen hittade vi Svenssons.se som hvisade sig ha designmöbler på lager. Gott..

Moroso

Publicerad 2017-02-05 17:32:33 i Allmänt,

Vi håller på att göra om extrarummet till barnrum nr 2. Detta gör att vi vill skapa en liiiiiiten arbetshörna i sovrummet. Men det får inte kännas för "kontorigt" utan vi vill hellre gå på något enkelt som ger mer en hotellkänsla.. Typ. Vilket är lättare sagt än gjort.. Blev kär i denna stol när jag var nere i Sthlm. Tillverkare är Moroso och tyvärr verkar de inte finnas att köpa av privatpersoner... Någon som sett något liknande ? 

En dag

Publicerad 2017-02-04 21:21:22 i Allmänt,

Har haft ett par dagar som brutit mot den  vanliga vardagslunken om man så säger.. Riktigt härligt pirrigt och skoj att få äran att vara konferencier på vår stora dag. Men nu är man åter i Norrland och hemma med familjen igen. Det var ett tag sedan sist då jag var borta två nätter från mina killar.. Men de har såklart haft det bra trots att jag bara har fått hänga på FaceTime..


Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela