tavleliden.blogg.se

Planteringsstation

Publicerad 2017-08-03 20:11:19 i Allmänt, Trädgård,

Har länge funderat på vad vi ska ha på vår del av altanen som är helt ointredd än så länge. I går tog vi beslutet soldäck & planteringsstation. Under helgen är tanken att vi ska bygga klart räcket (som har varit prio Ö) och köpa in det sista... I förvaringsskåpen kommer vi förvara krukor, lekarkulor, småspadar, osv. Har alltid saknat en yta som jag kan plantera om blommor på osv. Sedan så blir det bra med ett par solsängar eftersom läget är hyffsat avskilt och det bra med sol på dagen.. Men vi ser väl när man hinner lägga sig där och sola någon gång.. Om två år kanske?

I bakgrunden ser ni tujhäcken som vi planterade innan semestern... Hoppas den överlever! Tyvärr verkar det lätt att misslyckas då man ser bruna tujor både hör och där..: Har läst att man ska vattna mycket riktigt på hösten så den lagrar vatten i barren inför vintern.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela