tavleliden.blogg.se

Hej hallonblad!

Publicerad 2017-04-09 12:42:42 i Allmänt,

Skötbordet är kompletterat inför bäbis ankomst. Då Jack alltid byts på i tvättstugan så var det inget större projekt att uppdatera lite.. Han börjar bli väldigt medveten om när han går på toa  i blöjan nu och tanken är att vi ska börja pott-träna i sommar om han känns intresserad och med på tåget. Det enda jag gör i förberedelse i övrigt är att försöka dricka hallonbladste. Vet inte hur mkt sanning det ligger i det men tydligen ska hallonbladste  hjälpa att man blöder mindre efter en förlossning, kan även påverka att man slipper gå över tiden. Därav rekommenderas det ej innan v 35. Säljs i hälsobutiker och smakar helt OK.


I övrigt så har vi bara njutit i helgen. Varit ute. Sopat altanen. Haft grannarna på middag. Planterat om kryddorna i köket och annat smått och gott i tidsfördriv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela