tavleliden.blogg.se

Förlossningsplan

Publicerad 2017-04-27 12:03:58 i Allmänt,

Har märkligt nog mer energi över helt plötsligt. Kanske för att jag slutat jobba nu? Idag har jag lyckats tvätta våra täcken som jag vädrade igår OCH städat köket, hallen, dammsugat hela huset + dammtorkat alla hyllor/bord... Dammtorka golven får bli mackes puck, för nu är kroppen helt slut. Måste spara lite energi till imorgon (och en ev förlossning ;)) för då ska jag och Jack hänga hela dagen. Vi är bjudna på kaffe och lekdejt hos grannarna, så det får bli morgondagens utflykt och äventyr. Living on the edge ;)

 

Nu när jag har en minut över så blir det nog ett förlossningsbrev trots allt.. Känner egentligen inte ett jättestort behov av ett brev men något måste man ju fördriva tiden med.. Passar på att lyssna på min och mackes förlossningsplaylist samtidigt för att riktigt komma i stämning. Vi hade ingen musik när jag födde Jack, men denna gång tänkte vi pröva och se om det ger lite extra energi. Temat är 90-talsnostalgi... Metallica, Nirvana, Deep purple, The White Strips, soundgarden, osv... 

Kommentarer

Postat av: Dammsugarexperten

Publicerad 2017-04-29 13:27:17

haha living on the edge ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela