tavleliden.blogg.se

Check check på bröllopsfronten

Publicerad 2016-10-08 10:00:00 i Allmänt,

Efter en härlig höstfest på jobbet igår så bar det av till stugan i höstmörkret. Det blir en helg med vinterförberedelser av husen i stugan.. Frostvakten i pumphuset ska på, elementen ska tömmas i ett av gammelhuset, husbilen ska ställasav, båten ska flyttas, traktorn ska vinterparkeras... Ja listan är lång. Men mysigt blir det 

Bröllopet närmar sig med stormsteg... Herregud..  Vad har vi hunnit sedan sist?

  • 2 -3 klänningar är provade i omgångar och jag har nästan helt bestämt med för att vilken det blir (sista funderingsveckan är nu medan sömerskan är på semester)
  • Vi har haft möte med vår florist och bestämt upplägg för brudbukett, tärnbuketter, etc.. Fick tips om Melehoff på haga i Umeå - En härligt entusiastisk och lyhörd florist som hade bra idéer och engagemang.. Känns toppen! 
  • Vigselring är inköpt
  • Inbjudningskorten är färdiga och ska postas i helgen
  • Menyn är bestämd, förutom efterrätten/tårtan. Vi kommer träffa vår konditor inom kort för att spika hur vi ska göra
  • "Uppstartsmöte" med våra älskades toasmadames är check
Det som är "akut" och på tur är att boka frisör & smink, fotograf samt börja göra i ordning vissa dekorationer som vi ska ha under vigseln. Hmm.. Sen så kommer vi köpa Mackes kostym och tärnklänningar november.. I november blir det att  göra klart alla trycksaker.. I december ska vi bara längta, ladda och njuta av det som komma skall!
 
Trött lite fundersam Jack som hittat en tändstciksask..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela