tavleliden.blogg.se

Godingar

Publicerad 2016-10-26 20:14:50 i Allmänt,

Tänker tillbaka på min magiska hippa! Fina ni!

När jag kom hem från veckohandlingen ikväll så låg ett mystiskt brev i brevlådan. Det hör ihop med paketet som levererades till kontoret för någon månad sedan. Vad nu, fler överraskningar? ;)

Ni är bäst!

Publicerad 2016-10-23 19:47:34 i Allmänt,

Jag var ganska säker på att jag skulle känna på mig när möhippan var på G men oj så fel man kan ha. I fredags åkte vi ut till stugan på mitt initiativ, brorsan och hans familj var där och vi hade en mysig kväll framför idol-tvn. Dagen därpå sitter vi i vardagsrummet och dricker morgonkaffet med myskläderna på och helt plötsligt dök det upp en stor levande teddyräv i fönstret. Jag blev SÅ chockad. Fem minuter senare satt jag i en pimpad husbil med oktoberfestklänning påväg mot stan. Vi kom fram till restaurangen på Plaza och där stod ett tiotal andra tjejer med oktoberfestklänningar.. Blev så rörd av att alla hade gjort sig i ordning och stod där i färgglada klänningar i restaurangen som det var det mest naturliga man kan göra. Ja, inte bara en tår rann under den dagen. Stämning på topp och konstant lyckopirr i magen! Vänner från Luleå och Sthlm hade kommit hit och det var bara magiskt att få hänga med alla en heldag och kväll.. Jag är visst en helt okej pistolskytte men framförallt så har jag världens finaste vänner. De är SÅ bra människor.. Omtänksamma, smarta, roliga och unika!

Nu är giftermålet inte många veckor borta. Börjar bli verkligt nu!

Lovar fler fotobevis längre fram. Vi gick lös i Studion så det finns bildmaterial... Haha..

Längtar

Publicerad 2016-10-20 20:06:22 i Allmänt,

Julkänslan infinner sig som vanligt tidigt hos mig. Insåg idag att varenda helg i hela december är fullametade med planer. Roliga planer! Nedan är en bild från förra årets julfoto på Jack. Självklart blir det en favorit i repris i år!

Lugna gatan

Publicerad 2016-10-16 12:44:49 i Allmänt,

Igår skulle vi spela Bingolotto men det slutade med att båda somna i soffan innan tredje bingon. Jahapp. Men jag klagar inte, ibland behöver man en lugn helg.

Idag lunchar och fikar vi på stan medan jacke sover i vagnen. Börjar bli vår höstrutin.

HERREGUD!

Publicerad 2016-10-11 18:03:06 i Allmänt,

Jag har haft en utmaning (i-labdsutmaning) och det är bröllopsklänningen.. Har i tre olika omgångar prövat olika klänningar i Norrland. Alla var jättejättefina men det var ingen som kändes som pricken över i:et. Det kändes som att jag ville klumpa ihop tre klänningar till en för att få den perfekta för mig... Men när jag nästan hade bestämt mig så fick jag ett infall nu när jag var i Sthlm. 500 meter från hotellet fanns en bröllopsbutik. Jag beskrev vad jag helst ville ha och expediten tog fram en klänning. 20 minuter senare gick jag ur butiken med en klänning i näven och några tusen fattigare. Den kändes SÅ rätt. Måste vare expeditens rekord i snabbast sälj haha.. Ska bli spännande att släpa runt på klänningen under en två dagars konferens och sen på flyget hem.. Well well. Det löser sig.

I påsen hänger den. Klänningen som jag ska lova Markus evig kärlek i nöd och lust. Wow..

Pippi

Publicerad 2016-10-10 18:46:51 i Allmänt,

En härlig bild från helgen på Jacke. Nu är helgen redan slut, känns dock som att den kommer komma tillbaka lika fort som den gick. I veckan är det Stockholm som gäller för hela slanten.

Jack är rädd för denna kyckling.. Charmigt tycker mamman ;)

Check check på bröllopsfronten

Publicerad 2016-10-08 10:00:00 i Allmänt,

Efter en härlig höstfest på jobbet igår så bar det av till stugan i höstmörkret. Det blir en helg med vinterförberedelser av husen i stugan.. Frostvakten i pumphuset ska på, elementen ska tömmas i ett av gammelhuset, husbilen ska ställasav, båten ska flyttas, traktorn ska vinterparkeras... Ja listan är lång. Men mysigt blir det 

Bröllopet närmar sig med stormsteg... Herregud..  Vad har vi hunnit sedan sist?

  • 2 -3 klänningar är provade i omgångar och jag har nästan helt bestämt med för att vilken det blir (sista funderingsveckan är nu medan sömerskan är på semester)
  • Vi har haft möte med vår florist och bestämt upplägg för brudbukett, tärnbuketter, etc.. Fick tips om Melehoff på haga i Umeå - En härligt entusiastisk och lyhörd florist som hade bra idéer och engagemang.. Känns toppen! 
  • Vigselring är inköpt
  • Inbjudningskorten är färdiga och ska postas i helgen
  • Menyn är bestämd, förutom efterrätten/tårtan. Vi kommer träffa vår konditor inom kort för att spika hur vi ska göra
  • "Uppstartsmöte" med våra älskades toasmadames är check
Det som är "akut" och på tur är att boka frisör & smink, fotograf samt börja göra i ordning vissa dekorationer som vi ska ha under vigseln. Hmm.. Sen så kommer vi köpa Mackes kostym och tärnklänningar november.. I november blir det att  göra klart alla trycksaker.. I december ska vi bara längta, ladda och njuta av det som komma skall!
 
Trött lite fundersam Jack som hittat en tändstciksask..

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela