tavleliden.blogg.se

Rensa rensa rensa

Publicerad 2016-11-16 22:15:15 i Allmänt,

Jag höstrensar för fullt. Igår rök 30% av grejerna i skafferierna i köket. Oj vad man samlar på sig gamla kryddor, dubbletter av torrvaror där bäst-före-datumet faktiskt hunnit passera.. Sen idag så rensade jag i garderoben, eller rättare sagt bland alla sockor och underkläder.. Känns som en befrielse att bli av med det man inte använder längre..

Smart mössa med text i reflex! Perfekt för jack att ha på dagis i vintermörkret.

I morgon kör jag tidigt söder ut för att jobba borta ett litet tag. Då blir det kvalitetstid för pappa & son. Tänk att ens barn är det sötaste som finns för den som är förälder.. Oavsett om det är en trött, gapandes liten person eller ett vaket charmtroll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela