tavleliden.blogg.se

Tack!!!

Publicerad 2016-11-27 19:06:10 i Allmänt,

Blev bortrövad i helgen av mina två gobitar. Spahotell med show och diverse äventyr. Gomiddag och dans natten lång... Man är än lyckligt lottad med så fina vänner som dessa två!

När jag kom hem så bar det av till traditionsenliga Borghällagård med kusinerna och Jacks farmor och farfar. Vi hann till och ned pynta när vi kon hem. Nu väntar bad och basu innan nattning för jacke.

Lördagslugn

Publicerad 2016-11-19 10:28:44 i Allmänt,

Jack älskar att vara ute. Men när klockan är läggdags och det spöregnar ute så tycker inte vi det är en toppenidé.. då tar han nycklarna och sätter på mina klackeskor för att nå upp till låset. Smart kille!

Idag ska vi åka ner på stan och göra klart lite shopping inför bröllopet som nu är drygt 40 dagar bort. Örhängen, läppstift, skor och parfym står på inköpslistan. Sen så svänger vi väl förbi kusinerna innan lördagsmyset tar fart på allvar.

Rensa rensa rensa

Publicerad 2016-11-16 22:15:15 i Allmänt,

Jag höstrensar för fullt. Igår rök 30% av grejerna i skafferierna i köket. Oj vad man samlar på sig gamla kryddor, dubbletter av torrvaror där bäst-före-datumet faktiskt hunnit passera.. Sen idag så rensade jag i garderoben, eller rättare sagt bland alla sockor och underkläder.. Känns som en befrielse att bli av med det man inte använder längre..

Smart mössa med text i reflex! Perfekt för jack att ha på dagis i vintermörkret.

I morgon kör jag tidigt söder ut för att jobba borta ett litet tag. Då blir det kvalitetstid för pappa & son. Tänk att ens barn är det sötaste som finns för den som är förälder.. Oavsett om det är en trött, gapandes liten person eller ett vaket charmtroll..

Glad farsdag

Publicerad 2016-11-13 09:55:21 i Allmänt,

Det går fortfarande inte att förstå att du lämnat detta jordeliv. Ett enormt tomrum. Samtidigt som jag brukar försöka tänka att du på sätt och vis alltid kommer finnas kvar i våra hjärtan och tankar. Du har varit med och format mig till den jag är idag, format mina värderingar och gett mig många tankeställare som jag i min tur kommer lära till mina barn. Du har gett mig en kämparglöd och inställningen att ge allt när det stormar och blåser motvind. Att tänka positivt i alla lägen, våga vara sig själv och se det som en styrka. Inte krångla till det för mycket och inte förvänta sig att något kommer gratis. Man måste vilja och man får kämpa för det man vill. På så vis kommer man alltid vara tacksam och uppskatta det som är viktigt. Ja, du har alltid genom åren gett mig många, för mig, viktiga tankar som jag alltid kommer bära med mig. Tack fina du!

Vår sjö

Publicerad 2016-11-12 11:03:03 i Allmänt,

Efter en vecka med flygförseningar och Stockholmsstress så är det fint att få mysa i stugan med mina två bästa!

Brist på annat

Publicerad 2016-11-06 17:13:51 i Allmänt,

Vi har slarvat (myst) vid läggningarna senaste månaderna (sen innan semestern) och Jack har fått sova med oss. Men nu ska det bli ändring på det. Gästsängen har fått byta till Jacks rum så vi kan sitta bekvämt vid honom när vi nattar. Sängen är dock lite förbered, när vi vågar lämna honom i en högre säng med ben så får det bli en 90-is säng.

När man är borta..

Publicerad 2016-11-04 07:16:17 i Allmänt,

Är det fantastiskt att få snaps från de små ögonblicken från dagen. Är nere i Göteborg på konferens med mina grymma och ruskigt kompetenta kollegor.

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela