tavleliden.blogg.se

Numera..

Publicerad 2016-06-22 07:05:00 i Allmänt,

.. Mer än två år av saknad... Men oftast känns det som om det vore igår. Vi lovade dig att sörja kort, men saknaden är något som vi kommer få lära oss att leva med. 
Kommer aldrig glömma dina sista dagar på sjukhuset. Dina väl valda ord. Din kärlek och din styrka. Vår kämpe in i det sista. Att hålla en älskad persons hand när sista andetaget tas ger perspektiv som föralltid följer med. Därför är jag evigt tacksam att vi får hålla vår sons hand och veta att idag mår vi bra, idag är vi friska, och förmodligen i morgon också. Man vet inte mer änså, och tur är väl kanske det. Förhoppningsvis har vi långa liv framför oss, men oavsett, med Jack räknas varenda minut.  
 

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2016-06-22 18:55:30

Vilken fin bild på dig och din pappa! Jag tycker ni ser väldigt lika varandra ut - samma kinder, samma ansiktsform och helhetsintrycket ger en tydlig likhet. Måste vara fint att veta att han lever kvar på något sätt via dig dig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela