tavleliden.blogg.se

Här, och tänker på dig

Publicerad 2016-06-25 00:37:44 i Allmänt,


Vad vore livet utan kusiner?!

Fingrarna i munnen. Som ni ser har jacke massor av tänder på G. Från 6 till massor över en natt. Känns skönt med tanke på att han älskar att äta och hittills har man konstant svettats bredvid honom och undrat: hur får han i sig all mat om han inte tuggar?!

Hej sol!

Publicerad 2016-06-22 19:23:18 i Allmänt,

Norrland i all ära men det kommer onekligen bli gött med lite långväga semester..


Ikväll är jag i stugan för mig själv med denna plutt. Underbart! Här blir det midsommar för fulla muggar innan det bär av på Jacks livs första flygtur. Spänningen är olidlig..

Numera..

Publicerad 2016-06-22 07:05:00 i Allmänt,

.. Mer än två år av saknad... Men oftast känns det som om det vore igår. Vi lovade dig att sörja kort, men saknaden är något som vi kommer få lära oss att leva med. 
Kommer aldrig glömma dina sista dagar på sjukhuset. Dina väl valda ord. Din kärlek och din styrka. Vår kämpe in i det sista. Att hålla en älskad persons hand när sista andetaget tas ger perspektiv som föralltid följer med. Därför är jag evigt tacksam att vi får hålla vår sons hand och veta att idag mår vi bra, idag är vi friska, och förmodligen i morgon också. Man vet inte mer änså, och tur är väl kanske det. Förhoppningsvis har vi långa liv framför oss, men oavsett, med Jack räknas varenda minut.  
 

Lille vän

Publicerad 2016-06-17 23:50:42 i Allmänt,

Efter två grymt bra dagar i Stockholm är jag återförenad med min stjärna. Nu har vi kvalitetstid hela helgen då pappamacke roar sig i Berlin. 
Hamstra mat?
Eller använda talrik som ansiktsmask? Han har börjat med världens gulligaste grej. När man ställer fram en talrik på bordet med något han gillar, då ler han stort och sträcker upp båda knytnävarna ovan för huvudet och utbrister "jaaaayy". 

Pengsjö

Publicerad 2016-06-11 12:04:07 i Allmänt,

Vi har det bra. Tittar på när morbror kör "dodo".. Jack är i paradiset.
Kusinmys <3

På G

Publicerad 2016-06-07 21:44:00 i Allmänt,


Detta vinklade hörn var inte enkelt att få till men macke han kan han! Lutningen på lilla kanten är den samma som lutningen på vindskyddet längre bort på altanen. Vidare bilr det samma typ av hörn på andra sidan utav loungegruppen.. Men nu är tiden knapp för snickerier.. Börjar tvivla på att vi hinner klart innan semestern då vi har en hel del annat roligt som fyller våra kalendrar... Midsommar, resor, kusinfester... You name it.
Jag börjar sjunga imsevimsespindel för att de små ska titta in i kameran, vilket de gör men då börjar Jacke "regna" med sina händer.. Haha..


Är så glad över att vi endast har ett par minutrars promenadavstånd till Nydalasjön. Här blir det mycket häng under min långledighet vill jag lova! I augusti kanske Jack har lärt sig att uppskatta att bada. När han var 6 månadersåldern gillade han att bada, men nu är det mer panik än skoj... Exemutslagen fortsätter på kinderna + haka som ni ser. Det är bättre men fortsatt si så där.. Har hållt på sedan årskiftet-isch..

Vad hände?

Publicerad 2016-06-04 21:21:41 i Allmänt,

Efter en lyckad sommarfest i Sundsvall kom jag hem till Umeå lagomt trött vid lunchtid. Har inte blivit många knop idag men vi styrde i alla fall upp en "dejtkväll" i mjukis med fondue och planering av årets husbilsemester.. Nu är det helt spikat att vi blir husbilsägare detta år. När vi passerar Tyskland kommer vi slå till. Där finns det ett stort utbud (om man jämför med vad som finns är uppe) så kan ju bara bli hur bra som helst. 


Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela