tavleliden.blogg.se

IKEA Led-slinga

Publicerad 2016-07-28 23:17:05 i Allmänt,

Är supenöjd med Ikeas solcells-led-slinga. Trots mulet väder och klent norrläknskt sensommar mörker så lyser slingan. Över förväntan.

Lite slitgöra

Publicerad 2016-07-28 16:56:37 i Allmänt,

Idag är första dagen på semestern där vi gjorde lite nytta. Vi skottade upp matjorden och gräsmattan vid stenetaget där det ska bli en liten gång och trappsteg upp till etaget. Den matjord som blev över lassades på baksidan så vi får en liten gräsmatteplett nedför den framtida altanen som ska byggas på baksidan. Men det får bli nästa års projekt, 2016 är ett "viloår" där vi fokuserar på att avsluta befintliga projekt och göra klart smågrejer.

Roa

Publicerad 2016-07-25 20:34:45 i Allmänt,

Nu är vi hemma igen efter en månad på resande fot med en kväll som mellanlandning. Semestern har varit fantastisk! Macke har nu sin sista semestervecka medan jag har ledigt till slutet av augusti. Hittills har vi bara roat oss, projekten får vänta lite till.

Semester!

Publicerad 2016-07-01 19:40:00 i Allmänt,


I nästan TVÅ månader! Helt OK. Vi inledde semestern med flygturer. Vilket gick över förväntan. Jack skötte sig exemplariskt!
 

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela