tavleliden.blogg.se

Premiär

Publicerad 2016-12-10 07:31:31 i Allmänt,

Igår gjorde vi en premiär tur på leoslekland efter jobbet. Lagom (dvs lite) folk och jack var lyrisk i två timmar. Han slängde sig i bollhavet som en galning. Puttade ner mig och ropade "PAPPA DÄR" och pekade mot bollhavet... Desstom fick han åka den stora ruchkanan, han spände sig som en fjäder under hela åket men tokskrattade när han landade på mattan.  Sedan frågade vi om vi skulle åka hem och han svarade "ja". Han är inne i bestämma fasen. Vad man än frågar så säger han ett självsäkert ja eller nej. Oftast nej. Haha.. 

Vi (i alla fall jag) brukar inte erbjuda sötsaker till jack. Men igår fick han smaka på en mumsmums. Han tog ett skick sen gav han den till mig. Mumsmums var ingen hit.

Kommentarer

Postat av: Hele"en

Publicerad 2016-12-13 18:24:18

Klok så ni har!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela