tavleliden.blogg.se

Kolla in magen...

Publicerad 2016-12-17 08:32:39 i Allmänt,

Julfest igår... Självklart har man en gran i håret när det är (jul)fest. Kolla in min mage förresten ;) Jack ska bli STOREBROR! Är v 21 nu och chocken börjar lägga sig. Snart är familjen komplett med en till liten gos! Underbart!  Ni kan ju tänka er vilka utmaningar jag har haft med brudklänningen. Haha, sömmerskan och jag är smått stressade.. Vi ser väl om jag kommer i  klänningen om två veckor, magen växer så det knakar. Spännande minst sagt.


Har likt förra graviditeten mått prima hela tiden! Fogarna är det enda som spökar. Till och från. Jack har nog inte riktigt insett att han kommer få en till lekkompis i familjen men den insikten kommer väl senare. Det beräknas bli 2 år och ca 2 månader mellan syskonen om allt går som planerat. Efter bröllopet & smekmånaden i Spanien så kommer nya barnrummet få lite fokus och kärlek.  

Kommentarer

Postat av: malincatrin

Publicerad 2016-12-17 22:59:05

Grattis till tillökningen. Vad roligt med både bröllop och ny familjemedlem 💗

Svar: Taaaaack 😘
Madeleine & Markus bygger slott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela