tavleliden.blogg.se

5 dagar kvar

Publicerad 2016-12-26 13:25:20 i Allmänt,

Pirri i magen. Nu har jag 5 lediga dagar kvar innan bröllpet. Det är lite småfix som ska göras men framför allt ska det njutas. Macke jobbar så det blir jag och jack som får sysselsätta oss med mellandagsshopping, packning och lek. 


Vi måste varit snälla hela familjen i år då vi fått så otroligt mkt fint och bra i julklapp. Viktiga saker till husbilen såsom backkamera och omnia (speciell "gryta" som funderar som en ugn på gasolspisen). + Andra fina paket innehöll böcker, massor av fina leksaker till Jack, kläder, saker till hemmet, osv. Tack, tack! Macke och jag gav varandra bl.a. nya Apple-TV (jag har varit skeptisk tidigare att köpa en ny men den var faktiskt helt klart värd att byta upp till då det finns massor av nya funktioner vi garanterat kommer använda) och en Bose mini 2. Perfekt liten kraftfull bluetoothhögtalare att ta med på semestrar ;)

Efter bröllpet ska det bli roligt att få göra i ordning barnrum nummer två och planera årets husbilssemester. Har även precis hittat på att vi ska resa bort på min 30-årsdag våren 2018.. Macke var inte bangen.. 

Vi passade på att hälsa på pappas grav. Det är speciellt att besöka graven. Får nästan en känsla av svindel.. Saknar honom såååå! Önskar med hela hjärtat att han hade fått hinna träffa Jack.. Det är så svårt att förstå varför vissa ska behöva lämna oss i förtid..

Kommentarer

Postat av: malincatrin

Publicerad 2016-12-28 07:12:46

Vet ni vad det blir, en lillasyster eller en lillebror? Och kul med resa.. hade den planen nu när jag fyller 30 men sambon bytte jobb nu i höst och vi kände att C gärna får bli lite större innan vi åker någonstans.. men blir nog en resa till våren med mina föräldrar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela