tavleliden.blogg.se

1,5 dag kvar...

Publicerad 2016-12-29 19:11:00 i Allmänt,

Nu är snart allt packat och klart. Har haft Jack hos mormor så hann göra det mesta på dagens to-do-lista. Besöka kapellet, prata med kantorn, besöka floristen, växla pengar, handla snacks inför dagen D och hotellnatten innan dagen D. Och inte minst handla välling, badblöjor etc, inför bröllopsresan.. Rosébubblet är självklart till min ena icke-gravida tärna ;) Ljuset fick vi förra julen och vi hade med det till hotellet där Markus friade, så nu förknippas doften med frieriet. Känns passande att ta med ljuset även denna gång.
 
Dagens tack går till min tärna och hennes underbara kille som kom för att hjälpa mig att städa undan granen medan Macke jobbade sent... Saker som förr var tämligen enkla är nu ganska omständiga. I alla fall om man är gravid med foglossningar och har lille Jack här hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela