tavleliden.blogg.se

11 dagar kvar..

Publicerad 2016-12-20 12:05:00 i Allmänt,

Nu är snart allt klart inför vår stora dag :) Vissa saker gör vi verkligen i sista minut, men vi har stor tro på våra kära mellandagar så det känns ändå (hyffsat) lugnt. Kvar på vår to do:
  • Hämta upp och betala fyrverkerierna
  • Köpa väst + slips 
  • Köpa jacka/kappa till brudgum
  • Layouta, printa och klippa festprogram, bordplaceringskort, ett par bordspratare, etc.
  • Packa klart resväskan inför börllopsresan som går av redan tre timmar efter att festen slutat vid 02.00
  • Besöka det lilla kapellet för en sista check på var alla ska/kan stå vid altaret
  • Sista synk-snack vår fotograf + Se över platser utomhus inför fotograferingen, var lyser solen, hitta fina skogspartier som är nära till hands, etc.
  • Skriva ut checklista för den stora dagen och ge till alla som ska hjälpa till med tex. hämta buketterna, tända extra marschaller, packlista för dekorationerna, etc.
Lovar massor av bilder när vi väl är hemma från bröllopsresan. Men kan redan nu bjuda på lite info och tjuvtitt.. Fantastiska smycken från Caroline Swedbom ska få glittra i mina öron. Hårizont gör håret + smink. Klänning från LQ design. Klassisk kostym från Tiger till brudgummen. Dagen inför bröllopet spenderas på Elite Mimer. Ringar från Schalins, serien "Norrsken". Vigseln blir i ett litet kapell med levande ljus som lyser upp vintermörkret. Festen håller hus på Sävargården, Gammlia. Klädkod är "nyårsfin". Vinterbröllop var Markus idé, och nu känns det så självklart då vi träffades på annandagen 2010 och hade vår första riktiga dejt dagen efter nyårsafton. Efter det så sa det bara boom!
Bild från Pinterest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela