tavleliden.blogg.se

Vilken trea tycker du?

Publicerad 2014-02-28 08:28:28 i Allmänt,

Nu är det dags att huset får ett nummer.. VIlken gillar du bäst? Själv så står det just nu på nummer 3... Hmmms..
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 

Tips för byggkalkylen!

Publicerad 2014-02-25 20:17:27 i Allmänt, Trädgård,

Har hittat en suverän app till Ipaden. Den heter Numbers och finns gratis på appstore. Ge den ett par minuter och vipps så kan du göra riktigt bra kalkyler och checklistor av olika slag. Nedan spaltade jag snabbt upp det kommande projektet för 2014, TRÄDGÅRDEN. Det är med skräck blandad  förtjusning som vi ser fram emot finplaneringen av tomten. 
 
 

Mera MIO MIO MIO MIO

Publicerad 2014-02-22 18:36:00 i Allmänt, Sovrum 8 kvm, Vardagsrum,

Vi är ganska duktiga på att spendera vår tid på MIO. Denna gång blev det två mindre bord och en hylla. Tyvärr så var det en veckas leveranstid på det ena bordet. Men här ser ni ett par bilder på det smala sideboardet "Oliva" samt hyllan som vi köpte som sängbord till att av smårummen. Vart ju ganska bra om jag får säga det själv.
... Viss skillnad i vardagssrummet om man jämför med första helgen då vi flyttade in.. Samma kväll som vi fick nycklarna hämtade vi ut vår beställda soffa. Det är hårt jobb att fylla 160 kvm när man börjar på noll mer eller mindre. Jag räknade ut att vi har köpt 31 st lampor sedan vi flyttade in för 2,5 månad sedan. Sjukt.
 
 

Bra fart i kittelfjäll

Publicerad 2014-02-16 08:45:00 i Allmänt,

En hel helg utan huset. Vi är i kittelfjäll och lever det glatta livet med Umeå tidning. Det har varit fantastiskt bra även om man ser fram emot bussresan hemåt som väntar. Sammanfattningsvis så är jag glad att jag överlevt både offpisten och afterskin.


Fylla på i vår vrå

Publicerad 2014-02-09 13:30:52 i Allmänt,

Igår lyckades vi köpa en tjock flaska och ett par kuddar på lagerhouse. Sakta men säkert börjar vardagrsummet ta form. Bordet är ett av de fyra bord som vi köpte förra helgen på MIO. Kanske dags att skaffa några coffee table books? 
 
Tack tjejor för en riktigt mysig frukost på Plaza! Det gör vi om snart igen! I övrigt tuffar livet på som vanligt. Högt tempo på jobbet. Men denna kommande vecka avrundar vi med att åka till Kittelfjäll med Umeå Tidning. 
 

Mer slut än aldrig förr

Publicerad 2014-02-02 19:49:00 i Allmänt, Vardagsrum,

Hon har varit fram och tillbaka i Sverige under veckan som gått. Han har varit sjuk. Ja vi är helst slut efter en intensiv vecka på många sätt och vis. Vi avslutade med en lång sovmorgon och shopping av tre små bord och lite annat smått och gott på MIO.
 Här är början på vår tavelvägg. Räcker med målningar på ett tag, nu ska vi försöka hitta några andra typer av tavlor för att bryta av det hela. Under tavlorna vill vi ha ett smalt sideboard i svart.. Sakta med säkert börjar vårt hus likna ett hem. 

Om

Min profilbild

Madeleine & Markus bygger slott

Han är egenföretagare och hon arbetar inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Tillsammans så har vi byggt ett enplanshus på Tavleliden i Umeå. 160 kvm ren kärlek! Huset är ritat av oss själva med lite inspiration från omgivningen. Spana gärna in de olika blogg-kategorierna för mer detaljer! Nu har vi hunnit bo i huset i 2 år (men byggprojekten tar aldrig slut). Nyfiken för att veta mer? Skriv till oss på majo0258@gmail.com eller läs här! Enjoy!

Kategorier

Tidslinje

Tidslinje

Arkiv

Prenumerera och dela